Informatie verhuur

Ons buurthuis kan voor veel verschillende doeleinden gehuurd worden.

Daarbij is ons gebouw op te delen in verschillende delen waardoor het geschikt is voor zowel kleine groepen als grote groepen. Door middel van 2 schuifwanden kunnen we de hoofdruimte opdelen in elke variant die we willen. Denk hierbij aan 3 keer 1/3 zaal, maar ook in 1 keer 1/3 zaal en 1 keer 2/3 zaal. Hierdoor is er zaalruimte beschikbaar van 12, 24 of 36 m2 en geschikt voor 4 tot 100 personen.

Er is 1 centrale bar beschikbaar waar onze vrijwilligers graag klaar staan om u te voorzien van koffie, thee, fris en bier uit de fles. Het is verplicht om bij ons het drinken af te nemen wanneer men een ruimte huurt.Deze bar kan afgesloten worden van de verschillende zalen zodat als er meerdere groepen gelijktijdig aanwezig zijn de overlast zo minimaal mogelijk is.

Behalve drinken is het ook mogelijk om snacks, chips of nootjes te krijgen. Indien u iets speciaals wenst dan is er van alles in overleg mogelijk. Geef dit wel zo snel mogelijk aan zodat wij kunnen kijken wat er mogelijk is en dat we ons er op kunnen aanpassen.

LET OP: Eigen drinken meenemen is NIET toegestaan.